Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto eget…Målinriktade för idogare i bi …surr mm


Se faror bevara och underhålla

Se faror… men bevaras och underhållas

Målade ytor i skrymslen med bi…surr… intill ljuvligheterna
När balken som syns på väggen syns som att den bågnar så är det nog dax att ta en paus för dagen. Se faror och upptäcka i tid inte fel. Och med små snälla älsklingar i tusental som svärmar omkring under penseldragen med bland annat klister remsor som kletats fast känns så riktigt rikt. Kompotten men de är så snälla och ingen komplott heller nejdå endast målinriktade idogare som bara finns och jobbar.

Trygg Drottning…I denna värld finns inte tal om komplotter som kompotter (bi världen här alltså); för målinriktade eller inte som idoga eller i liknande som i måltorka eller ej så ini den ändå är dom små sötnosarna så goda och arbetssamma. Och med så klart en trygg drottning och för det mesta som oavsett i luft eller som i kupa eller… så, för sin tid sin leverans flitigaste som listiga flitiga lisors som till och med kan få för sig att svärma ut, ja se de rackarna, men go är vilket fall ändå.

Så att älsklingarna levererar är det inget snack om de arbetar som om inget hänt mest dygnet runt hur än läget.

Rädda om… Men man får nog vara rädda om bevara och värna om kärastes små livens välbefinnande för deras väl och hälsa i framtiden, och ge förutsättningar och rum till att vistas i naturen med sig som med oss människor som släkten även framöver annars kan nog honungskakorna bli färre ja rent av försvinna helt.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-02 22:17



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Här vill jag brista ut i ett storstilat HEJA. Varmt och personligt om biodling.
2023-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP