Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galleri



Tidens rum
är som musik
i tystnaden
Våra tankar
är gemensamma
organiska överföringar
då njutningen
överträffar
skönhetens
poetiska motsatser
där fysisk makt
är könets universum




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-07-03 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP