Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av förtvivlan på botten av Aralsjön och staden Moynaq

https://www.facebook.com/watch?v=227305769859279

 

 Den största katastrofen som orsakats av människan bara för att tjäna pengar är dominoeffekten som orsakade den stora torkan.

När människan stoppar sin kuk i allt! är öppningstiteln.

- Aralsjökatastrofen, där människor dör av 20 tusen bor inte ens hälften i hus längre, de såg bara 3 själar i hela staden, temperaturen är 37 +s och vill man se folk så måste man gå till basaren. Efter 2 och en halv timmar av vägen till det tidigare hamn med rostade båtar rekommenderar de inte att besökas bara att det var en lektion, som att med moder natur inte leker  för att hon straffar dig. När han köpte vattnet tackade han herrn med guldtänder på ryska, men de pratar karakalspråket för de är ledsna vad ryssarna gjorde mot dem, de har varken jordbruk eller vatten, en massa sjukdomar och om det regnar så regnar med salt, allt är salt ... Aralsjökatastrofen, där människor dör bara för att de andas! UPPRÖRANDE! de förstod inte ens hur det försvann, det är en salt sand.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-07-04 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP