Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 

 

 

ön

 

är stränderna avslut

och spåren

försvinnande in i en ny tid

 

naken i försök

står jag iklädd människa

i din omslutenhet

 

möter gryningen

växande inifrån

gåtfull

 

av kärlek

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-05 06:38



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Förväntans
okända,
efterlängtade vägar.
2023-07-05
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP