Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Vill vi inte alla åtminstone någon
gång ibland att pappa ska komma
och reda upp situationen så att
mardrömmen kan klinga av?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-07-05 21:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jo men om pappa själv är inblandad i mardrömmen blir det knepigt. Var det mamma ?
2023-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP