Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lek



Vågorna sköljer in mot strand
här sitter vi och håller hand
Sunny California
Jag tar allt som jag får, ja
jag har vandrat i ett ösregn
men har hittat hem

Du är för bra för att vara sann
kan ta lite mer bara lite grann
alla mina misstag
gud vet att det här ska bli mitt sista
har vandrat i ett ösregn
men har hittat hem

Lever du livet eller leker livet med dig, igen?
tar du allting för givet får du nog ta och passa dig
- om du leker med livet

Svårt att göra rätt när man inte vet
ska man skylla på nått kan man säga det
man lever som en slända
på en dag kan allting hända
har vandrat i ett ösregn
tills du hittade mig

Lever du livet eller leker livet med dig, igen?
tar du allting för givet får du nog ta och passa dig
- om du leker med livet




Fri vers av sågverksdöden
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-06 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sågverksdöden