Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gilla läget


det duger
det är nog nu
det räcker till
det blev som det blev

livet lär oss
den svåra läxan
acceptera och gilla läget
lämna och gå vidare




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-08 10:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
ALDRIG!
Jag HATAR uttrycket "gilla läget".
Jag älskar Mao Tse-tungs ord: "Det är rätt att göra uppror!"

2023-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP