Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken


Den kritiska blicken
den hårda domen
som får dig att tvivla
tänka att du inte duger
tycka att du är för gammal och sliten
inte fin eller god nog att älska

Blicken du möter i spegeln




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-09 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP