Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuperat flöde...

Kuperat flöde vad betyder det?
Annorlunda ord i genomfarten öppnar något nytt...
Hurdå kommuniceras det egna befattade i säregenheten riktigt galet...
Frågan lyder som ett stucket föredöme ovan allt vi sätter ihop orakat sant.
Dess glansiga yta svänger i riktat membran, också endast exakt korrekt.
Banloopen ihärdigt betonad i ord, mera åter noggrant överspolat utan hämningar.
Introvert lappad med minneskänslor och ett nytt öga i ryckiga teckensnitt.
Skapandet fortsätter lite nyare lämna rummet i ögonen, med poesi översatt i energier.
Tolkas detta gående överspel?
Omgående med precision, saligt okej med kärlek.
Under, vidunder supereffekt jämförd med sekunders intervaller.
Flödet är konfidentiellt öppet i alla egendomars faciliteter.
Bygger en tidsmaskin i uttryck, ses vi i linjen innanför domens alla avkalkningar?
Inget annorlunda, ändå en liten mygga som suger ut kontraktet med sitt ego.
Påståendet reflekterar inte allt och ordets navigator, hoppla mera fäst till det egna beteendet just nu.
Tar ihop ord med bubblande minnen, sådan kontakt i alla höjder gav oss människor kuperat flöde...
Benämningen av en energilåga som aldrig slutar att närvara.
Det poesins huvudkontakt planterat inom alla vakna rader, är ord som sinom föds med extra mycket drivkrafter.
Nu tutar vi och köper en lott, kanske spånas den flödande inre gåvan i ordets alla resor medan vi tillsammans ägnar tid åt att leva och skapa nytt.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-07-10 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP