Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden och kärleken i samma andetag

Döden kastar ett ljus över livet.
Allt blir alldeles stilla och tydligt.
Kärleken vaknar med ett seende hjärta.
Insikten att vi alla är ett vaknar.
Döden och kärleken i samma andetag.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-11 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP