Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet är en strand vi vandrar över



Minnet är en strand vi vandrar över
en kort stund finns här spår av våra liv
spillrorna av det vi var

Tidvattnet sköljer rent
vågorna söver oss
vi kallar det att glömma

Så möter en ny dag
i sanden glimmar ännu skärvorna av snäckans skal




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-11 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP