Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges regering har tvärvänt

Sveriges regering har tvärvänt.
Det är nu tillåtet för män att
ha känslor och visa empati.
Kvinnorna jublar på Sergels torg.
Intellektets diktatur är på väg att falla.
Jimmie Åkesson har plötsligt vaknat.
Ulf Kristersson sitter och joddlar
i Stadshustornet och Ebba Busch
har äntligen fattat det kristna
kärleksbudskapet. Tänk vad
härligt att bli den man är.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-07-12 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP