Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag gillar allra mest med Sverige

Vad jag gillar allra mest med Sverige är att människorna här är så öppna, spontana och generösa med sig själva, att det råder en sådan alldeles självklar kärlek, inlevelse och empati.
Det riktigt sjunger i kropp och själ över det fantastiska privilegiumet att få vakna varje morgon och vara en äkta svensk medborgare!
Sverige är bäst och har alltid varit så klart bäst.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-07-14 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP