Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i



Mitt i sommarens skönaste tid
tänker
så här skall det alltid vara
enkelheten
ljuva dagar
lugna nätter
somnar när regndroppar viskar till ro
väcks av fåglarnas sång




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-18 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP