Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag drömde om dig


Min svarta ros del 2

Jag drömde om dig i natt igen.
Du såg precis ut som för längesen.
Visst var det en ny vid din sida.
Det som jag under 2016 fick mig att lida.
Det var längesen jag tänkte på dig.
Vilket har varit väldigt skönt i och för sig.
Men i mina drömmar är du ändå där.
Med skärvor av mitt hjärta du bär.
Jag vet att du var kvinnan jag ville ha då.
Men det har gått lång tid nu som du förstår.
Livet blev kanske inte som tänkt.
Trots att jag dig många chanser skänkt.
Du finns där i Instagrams flöde.
Dig som jag trodde var mitt öde.
Du har varit sambo, gift, skild och särbo sen vi sågs sist.
Något säger mig att dina relationer inte håller, tirst.
Flytt sociala medier för att distansera mig.
Allting för att jag ska sluta påminna mig om dig.
När jag vaknade upp imorse önskar jag att jag kunde fått drömma mer genom att trycka på snooze.
Så jag kunde få drömma en stund till om dig min svarta ros.




Bunden vers (Rim) av Dreamfoam
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-07-16 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamfoam