Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besvärligt att sluta dricka.


Alkohol

Jag känner sug så fort jag vaknar.
Gnisslar tänder så de knakar.
En öl innan kaffet klockan 8:00 är en tanke som slagit.
Ett symptom som bakfyllan dragit.
Många 24 timmars dagar med Ågren.
Men har nu bestämt mig för att bli ren.
Är inne på vecka två och det suger som fan.
Men med envishet lyckas man.
Resten av livet nyktert eller trappa ner vet jag ej.
Det är ganska skönt att vakna en lördag, bakis nej.
Varje dag har hitills varit en kamp.
Uttråkad och rastlös så jag får damp.
Men kreativa intressen kommer tillbaka.
Så nu kan jag sitta med musiken och skapa.




Bunden vers (Rim) av Dreamfoam
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-12 14:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alkoholberoende är givetvis problematiskt.
Men vad ska man säga om alla dessa icke-alkoholister, som menar sig vara tvingade att dricka för att kunna vara sig själva.
Jag kallar dem ryggradslösa.

Ber om ursäkt för att jag uttryckte mig klumpigt med avseende på alkoholberoende.

Tunnelseende trivs jag med.
Heter man Gunnel har man gunnelseende.
2023-08-12

    Tidsljus_Timelight
Larz har tunnelseende.
2023-08-12

    Tidsljus_Timelight
Kommentarer som vill nedgöra ska du kasta bort.
Kämpa på alkoholberoende är inte att leka med.
2023-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Endast kräk dricker alkohol.
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Dreamfoam