Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Menageriet

reklamens
städsenärvaro
kapar tänkskallar
gör medvetanden
till kletig floskelgröt

kändismenageriet
alla dessa uppblåsta
ingenting med egon
som Mount Everest

optimisthetsen
framgångsjakten
förändringspratet
lyckotvånget

hittepågurus
fakturerande
pratmakare
renons på
sakkunskap
plus moms

plattitydväldet
som uppstod när
spa-buddhismen
gifte sig med
råkapitalismen
i klickonomins
altargång

rika gunstlingar
anses behöriga
uppfostra oss
i menigheten


"du har inga begränsningar"

"lev livet levande"

"besegra stressen"

"vegansk mat är framtiden"

"ta kontroll över ditt liv"

"Pernilla Wahlgren blir full i podden?"

"resan till inre frid"

"förändra ditt liv"

"sluta tänk för mycket"

"förändrar världen genom mat"

"varför hårt jobb lönar sig"

"pressa dina gränser"

"nå den inre friden"

"hur energier påverkar oss"

"om att leva med en narcissist"

"om själens betydelse"

"allt är inte perfekt"

"bredda ditt perspektiv"

"kundservice i världsklass"

"hemläxa för självkänslan"

"attraktionslagen"

"bygg ditt brand"

"allt om magins välrd" (sic)

"skapar mening när mening inte finns"

"frigör din omedvetna potential"

"hur man får lojala kunder"

"den perfekta säljpitchen"

"how to become supernatural"

"om att lyckas som entreprenör"

"skapa hållbara relationer"

"så minskar du din inre stress"

"styr du dina tankar styr du ditt liv"

"om att våga jaga efter drömmar"


ja du Strindberg
så ser det ut i det
usla nästet idag

McMindfulness
i ökande klassklyftor




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-17 13:21



Bookmark and Share


  Koloristen
"spa-buddhismen" var lite bra.
2023-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Strindberg hade rätt i mycket.

Ulf Carlsson ska hålla käften.


2023-07-17

  Ulf Carlsson VIP
Textens ordval tyder på en god insikt i och beläsenhet om "menageriets" funktioner - kanske också en viss praktik?
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP