Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidskepelser besiktigade

attraktionslagen

ukrainarna kanske
kan tänka bort
invasionen?

-

lufterianism

lufterianer menar att
människan inte behöver
äta utan istället kan leva
genom att absorbera
näringsämnen genom
solljus och luft

vän av ordning anser
att någon borde upplysa
dom om att fotosyntesen är
ett privilegium förbehållet
växtriket

-

new age

nån vill sälja av
ett restlager
krimskrams

-

tarotkort

ett italienskt sällskapsspel
från 1400-talet, ibland med
suggestiva illustrationer, men
ändock ett sällskapsspel

du kan lika gärna
spela Monopol
omgiven av tända ljus

-

positivt tänkande

har svårt att
föreställa mig
att en bilmotor
rättar sig efter
positiva tankar

däremot kan
mekaniska färdigheter
komma till pass




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2023-07-17 14:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kay Pollack var en idiot.

2023-07-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nja...de kanske kan välja GLÄDJE som Kay Pollack.
2023-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Mind over matter.
Nyandlighet.
New Age.
Sådant är ockult och av Satan.
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP