Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ögon

Livets alla gåvor ger oss ett öppet växlande av livssyre, detta ger oss en stabilitet att kommunicera med alla levande tankar.

Här med skapar vidrörda ord det som inget annat förstår, den eviga andliga kurvan i oss minnessökare.

Redskapet som livet erbjuder alla levande inkomster i ande, kropp och själ är loopen som minnets alla vinnande syner föds till att omsluta i vårt eviga liv.

Friktionen som är ett gnagande av stillhet i själen, anletes varaktigt staplade ord i linjer och dessa håller oss ovan alla sinnespunkter.

Ett tvådelat andligt liv som byggs med endast närvaro med stillheten, så reser ljuset med öppna ögon till vårt mänskliga element.

Dörren är öppen och vi kliver in i vårt eviga ljus, som saknar brus och stillestånd, endast varaktiga öppningar i en kärleksfull evighet.

Ses vi med ögonen?




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-07-17 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP