Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget i livet har jag fått gratis


Vilken tur du har haft!

Trivdes inte på mitt jobb
dålig chef, usla arbetstider
alla vantrivdes

Sökte utbildning
kom in
fick tjänstledigt

Pluggade mycket
fick fina betyg
stressigt men roligt

Hoppade på ett vik
jobbade hårt
sökte drömjobbet

Åkte tillbaka
till gamla arbetsplatsen
allt var sig likt

Kompisen mötte i dörren
behövde inte fråga
varför jag kom

Du kommer bara
för att säga upp dig
du ser glad ut

Vilken tur du har haft!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-18 12:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Märk värdigt är nog det, att plugga vidare på universitet, en del har det förspänt en säga kan, såväl kvinna väl s om där man, somlig vidare och vidare i skolan gå, de trivas där bättre än jobbet få...
2023-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP