Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexberoende

Jag erkänner
Jag ville bara ha dig i mig
Ville vara full av dig
Ville bara att du skulle älska mig
Jag erkänner
Jag älskade dig bara när du var utanför mig
Du kommer aldrig erkänna
Du älskade bara mig när du var i mig




Skapa | Skriva av Urda Gammalgren
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-19 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Urda Gammalgren