Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någons någon

Tror inte jag har varit någons någon någonsin
Vill vara någons någon
Ta mig så jag kan vara någons någon någon gång
Han va min någon så han behöver aldrig fråga
Var jag någonsin någons någon




Skapa | Skriva av Urda Gammalgren
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-19 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Urda Gammalgren