Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrikande app i telefonen


Ljungan fonen

Ljungan i åskväder som går ljungande in i mobilen.
O ja som det blixtrar omkring i sitt tydliga skrik fenomen fonen (mobilen) där varken jag ser ser eller hör för tillfället, men i sitt tydliga språk sin tydliga insider app varnar. Ja nog är det bra när det nappar i appar synligt som hörbart manualen och som jag sa skrikigt, en mindre skrikig fon kan även den gå an och man vaknar för även i mindre ljud i en uppdaterad när det ljungar på av info ljud som kan duga.

*När det nappar i appar*

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-20 12:56



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Blixt app på telefonen som är installerad.
;)
2023-07-20

    Lena Söderkvist VIP
Vet inte vad som händer här, men ATT något händer står mig klart. Blixt och dunder, du får mig att se en stackars mobil som har blivit kvarglömd i regnet, men så plingar det i den och den blir räddad. Rätt eller fel?
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP