Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåtlutad cynism i kremerat

Det känns konstigt att leva
då man hoppades att inte göra det
Hur man ställer sig inför sig självt
och resonerar
Vissa val kunde varit bättre
och några man inte heller önskade
-var nödvändiga..

Det är med en förlåtande ton
jag både irriterar mig
i min förmåga att överleva
och hur jag väljer att leva
Hur jag än vänder det hela
så står det sig lika

Och nu när jag valt smak
av min trauma
så kommer den alltid
smaka vanilj




Fri vers (Fri form) av Oförmögen
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-21 03:08



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
tycker om din espri i sista rader
2023-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Oförmögen