Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terminal blå

 

Världen är i ett upplösningstillstånd.
Jag känner hur jag sugs kristallklart
ned i toaletten till neanderthalarnas land.
Personal från avdelningen var hemma hos
mig och hälsade på och beklagade att det
är proppfullt på kliniken. Gustav den 5 uppstod i garderoben i natt längs vägen till Vänern.
Ett tillstånd av regn i mitt huvud bland skyskrapor av choklad med lyckligt lyx.
Världen är i ett upplösningstillstånd.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-07-21 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP