Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto eget…Fantastiskt rovdjur


Nyckelpigan

*Världen skövlas där dyrbara värden förgå*

Pigan med sin nyckel som rensar från lus och spinn

må den råvaran få vara fredad
finnas till i fred …sitt alltid finnas

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-23 09:40



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Tror att många längtar tillbaka till det jungfruliga. Denna utopi, som var vardag för bara två generationer sedan. Städa inte bort det gamla, det blir min tolkning av din dikt.
2023-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP