Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha tålamod utvisningen förbereds för bränningen av koranen.

 https://www.expressen.se/nyheter/irans-hogsta-ledare-till-hart-angrepp-mot-sverige/

Ha tålamod, utvisningen förbereds, det är känt att bränningen av koranen är en sedan länge planerad inrikespolitisk förevändning.

 

 

ett rumänskt ordspråk säger att man inte ska ge rosor till grisar eller pärlor till värphöns.

sa de, mer skämtsamt, mer allvarligt, tills gorillan som svenskarna trodde var en hane visade sig vara en hona och födde barn.

Svenska folkets trauma är gammalt, situationen präglade oss för livet när de sköt Olof Palme, traumat var så stort att svenska folket aldrig återfick sitt lugn,

 

att alltså lämna landet öppet för alla slags bedrägerier och spekulanter, att ha en kung som hade väntat i 50 år på att fira sin tron ??var som en flykt från verkligheten.

men med dessa händelser, låt oss vara glada om de lämnar oss en hälsning istället för ceremonin från den välbevakade balkongen, för statschefens liv är kungen inte längre fri, är allt bara en låtsas?

hur kan en irakisk kristen ung man och en utvecklingsstörd person från Danmark som inte vet vilken stat han tillhör föra oss så mycket hat från människor av den muslimska religionen, att tvätta bort våra medborgerliga friheter i hedningarnas spel...

idag var jag vid sidan av vägen, jag pratade med små stjärnors blommor, när dem avslöjade för mig  att utlämningen är i all sin prakt för att genomföras nästa vecka...

om någon kommer till Sverige ens en fågel med tankar på utrotning, kommer den att likvideras av vem som helst.

Jag tror inte att våra politiker gömmer sig, men de förbereder sig för ett nytt Sverige, ett modernt sådan , för alla som respekterar det efter att folken eller länderna har fått tillbaka sina sociala avkomor i ett avslag. och vi kan omfamna oss själva glada över att elimineringen av de negativa elementen genomfördes i god tro.

  




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-07-23 16:08



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Muslimskt organ stoppar svenskt sändebud och upphävad statusen för Kungariket Sveriges särskilda sändebud vid IKO"

Rasmus Paludan säger sig vara ”klar” med Sverige.
Rasmus och hans kumpaner drar .”Chang Frick från Nyheter idag och SD:s sajt Riks betalade den högerextrema provokatören Rasmus Paludans polisansökan för att bränna koranen utanför den turkiska ambassaden.”
Nu börjar Rasmus bli rädd för utlämning till Danmark.

https://www.oic-oci.org/topic/?t_id=39271&t_ref=26531&lan=en

2023-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP