Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det överjordiska.. Eget foto


Med insida och utsida sammanblandad



En 1200 tals kyrka längs min väg

Där jag sökte kika in fastän porten
var låst
och kyrkfönstren satt alltför högt
upp

Så jag lyfte därför min mobil
på raka armar upp
För att låta den istället för mig själv
få blicka in genom fönstervalvens rutor

Knäppte därefter av ett bild
som blev exponerad både inifrån och ut
Med insida och utsida sammanblandad

Ett foto som tycks leva sitt eget liv
i en annan dimension
där det ser på mig från sin egna upphöjda
tron

Sådär överjordiskt andligt och vackert


















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-25 11:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bildens verklighet eller overklighet. Intressant!
2023-07-26

  Larz Gustafsson VIP
Fönstret gör mycket.
2023-07-25

  Kungskobran VIP
Det är märkligt vilka bilder det kan bli ibland
2023-07-25

  alicja lappalainen VIP
bildens magi
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP