Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre röster om ett övergrepp: flickan, modern och förövaren


Tre röster

Så har det då ändå hänt
detta hemska onämnbara
och tröst finns inte att få
Det som skett var inte bäst
så säj ingenting till tröst
säj ingenting alls till tröst

Skamlösa hynda jag märkte
nog alltid du stod där och log
lyfte sen villigt din kjol
Inget motstånd alls mötte han
\"förövaren\" - din första man

Sköna jungfru som jag betvingat
tyst och stilla ligger du nu
Tom var jag innan
tömd är jag åter
ännu tommare än förut
Skulden är din enbart din
jag var ju kär och galen




Fri vers av Yvonne Domeij
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-08-15 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Domeij