Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En trasdockas förövare


Förövaren

När jag ligger här på dig
är jag din folkskollärare
och du min elev
som sexualundervisas

Efteråt säjer jag
att jag bara är
en liten pojke som varit stygg
och du kan väl vara
min mamma som tröstar mig

Ännu en stund senare
är jag din läkare
som dikterar ditt tillstånd
i obduktionsprotokollet




Fri vers av Yvonne Domeij
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-08-15 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Domeij