Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den påtvingade tystnaden efter övergrepp


HEMLIGT

Långt där borta finns andra
sådana som jag
pappas små små flickor
med ben som bänts isär

Runt omkring oss finns flera
män med ordets makt
män med mordets makt
och vi har inget sagt

Men bakom slöjor viskas
om det vi alla vet
för vi vill inte dö
med våran hemlighet




Fri vers av Yvonne Domeij
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-08-15 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Domeij