Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerat…Älskades hjärtslag ömt vårda


Naturlig gåva

En gåva är ens älskade hjärtan som tickar på i storm som
i regn
som i blåst om än ojämna tick naturligt, omhulda liv under ytans strängar sin äng

Tack vår herre för att vi kan få ha varandra familj käraste som det av finaste
intill… det av finaste, i det vandra så långt som går och som en önskan i av vad jag vill

Sida vid sida kämpa kampen tills sista droppen;…
Styrka stödja i lätta som tungt i som är
lättare som av tyngre att tillsammans bära hjälpas åt i det som här

Med kärlekens stöd naturliga strängtrådar instämmas
**ständigt nya tag ömt som endaste av huldaste som bär

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-26 10:05



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En stark lovsång till kärleken - inte den där flyktiga som kallas passion, utan den djupa som en relation utvecklar. Oerhört vackert.
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP