Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De jublande människorna som älskar att leva

Det själfulla samhället
med stillhet och djup.
De lyckliga och harmoniska människorna som jublar över och älskar att leva.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-07-27 21:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja, jag älskar att leva. Men är bara,lycklig korta stunder.
2023-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP