Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Satir för Keruber


Ensamhetens mångtydighet

Tankar om ensamhet!

En människa pratade om att bryta isolering

Om den är ofrivillig

En annan människa pratade om längtan

Efter ensamhet och att klara sig själv

I nya perspektiv och

Nya verklighetssammanhang

Upptäcks nya strukturer

Som kan vara smärtfyllda för själen

Men är ensamhet en stor börda

Eller en största lycka?

 

Taleptox Skrev

Den 20230728

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-07-28 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP