Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med råge

dina ögons språk
som himlarna talar
aldrig annat tungomål
än längtans inre ande
dialogens motor är
känslors vilda räckvidd
med sinnets lätta piruetter
ser jag
läser jag fräknarnas kinder
vill jag uppleva dig då
våra ögons gnistor sprakar
mina ögonblickar rör sig
runt dig
nu är rummet rågat
med lockande lekfullhet
vår närvaro blommar
bland sländors glittrande
regnbågsvingar
en kort värmande stund
nuet breder smekande ut sig
bevarar i mig dig
längtans klängväxt
i dygn av vaka och drömmar
vi delar rofyllt smultron
på timotejstrå

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-29 05:31



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert, med många fina ordföljder som överraskar !
2023-11-08

    Lena Staaf VIP
Vacker kärleksdikt!
2023-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg