Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen blåser i vinden.


Vinden

VINDEN

Det är kallt om kinden
när jag spelar badminton
mot den ojämna vinden
med en boll som väger ton

Det blåser
runt min kropp
som låser
sig i hopp

som tycks stå stilla
och inbundet frysa
när jag mår illa
fast bollen tycks lysa

Denna boll av fjäder
trivs i detta väder

Utan någon kontroll
jagar jag denna boll

som bara existerar
i sin fria natur
och vackert vibrerar
i vår sanna kultur

Jag kan bara finna
mitt verkliga drömhopp
om vinden får vinna
och jag sätter ett stopp

När vinden viner
och bollen skiner

som en diamant
kan jag drömma sant

och den levande vinden
kan bli varm om kinden




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2023-07-30 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP