Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Satir för Keruber


Livets nödtorft

Jag är bara en dödlig människa

Som lever på livets nödtorft

Du tror kanske att jag lever ett lyxliv?

Om du gör det har du misstaget dig

Jag har det dock bra här med livet och så

Hoppas du har det bra där du är

Livet är hur vi uppfattar det

Och vad vi gör det till i vardagen

Dom försöker skada våra intressen

Av att leva i överflöd och utan armod

Jag vill att du också ska ha det bra

Välfärden hägrar vår existens

Ett ständigt sökande efter nya dagar

Det mesta som händer numera har

Global struktur och jag är nere på jorden

Gör inget oförsiktigt och ta vara på ditt liv

Det enda liv vi har fått till skänks

 

Taleptox Skrev

Den 20230730

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-07-30 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP