Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Satir för Keruber


En aktion i ödmjukhet!

Så modig du var när du valde

Att åka hem till mig

Varför åkte du hem till mig?

Fast du redan visste

vad som är din sanning?

Bara för att hitta bevis

På att dina fördomar stämde?

Att jag var skyldig dig

Ett tack Och adjö?

Ditt behov av att identifiera

Sanningen om oss människor

Står i kontrast till dig själv

Vem kontrollerar dig och dina beslut?

Du säger dig ha såna bekymmer

Med detta i ditt ödmjuka högmod

Och rädsla för att andra ska komma

Någonvart är du ute efter att

Sabotera andras skapelser

I din tomhet tyr du dig till

Handlingens område och domän

Av din ödmjukhet är jag nu

Förnedrad och försatt i skuld

Är det in i evighet?

 

Taleptox Skrev

Den 20230730

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-07-30 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP