Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köp dig en stark självkänsla

Folk tänker inte längre utan låter andra tänka åt dem. Det är ett av de riktigt stora problemen i samhället. Människor bara matar sig med TV och internet men någon egen inre kreativitet och ställningstagande finns inte. Idiotin som frodas och florerar i världen. Det är som att det inte är möjligt att undvika att bete sig idiotiskt.
Vår civilisation är som en sjunkande Titanic och det finns inga sätt att komma undan. Likgiltigheten är en möjlig strategi, man bara förtränger och kapslar in alla problem och går lycklig som en zombie på köpcentret och konsumerar på ett förståndigt och fullkomligt gränslöst orgiastiskt sätt. Sköt dig själv och skit i andra. Köp en AI-robot och inled ett förhållande. Köp dig en stark självkänsla.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-30 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP