Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan tystnadens Sjaunja


Det skälvde till
i en snäcksal
på Galapagos

Vinandet gick ut
mot stenstoderna
på Påskön

Som i en dröm
ruckade vi på
stenarna i
Stonehenge

Innan vi hemtamt
passerade alla de
kullerstensklapprande
gränder och glimmertorg

Och sågs klyva luft
driva svettfåror ja
helt försjunka oss ner
i tystnadens Sjaunja




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-01 12:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Efter en upplevelserik resa som jag tolkar som en dröm.
2023-08-04

  Elinor Sörensson VIP
Efter en vacker poetisk resa fylld
av ljud och rörelse når vi stillhetens
Sjaunja.
2023-08-02

    Lena Staaf VIP
Vackert och drömlikt!
2023-08-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP