Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustimånen


Låt oss en dag få försvara det
som sipprat som sand mellan fingrarna
som drömmarna i augustimånens sken
nu när livet ligger öppet och timmen är sen.

Ty sent en natt får dramat sitt slut
och föreställningen får man tyst ta med sig ut
som seklets övergivna solblekta jeans
man tror sig veta var verkligheten finns
när man ser tillbaka och framtiden minns.


© DrZappa




Övriga genrer (Drama/Dialog) av DrZappa VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-03 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP