Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredens förvaltare förenar föräldrar

Jag drömde att
förenade ryska föräldrar 
som föredrar fred före krig
försonade sig med
förtvivlade föräldrar från Ukraina
som alla förlorat sina söner
i det förbannade kriget
startade ett gemensamt försvar
som förklarar för den ryske förövaren
som föredrar krig
och förvanskad propaganda
att förhållandena för förlorarna
som förtvinar i förorenade diken
föranleder förbud
för försvarsmakten
att förvanska landet
med fler förödande vapen:
säg förlåt för allt
försvinn från makten
försök för alltid
att försona slakten




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-08-04 05:59



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fiffigt, finurligt, farligt för fienden.
2023-08-04

    Sefarge VIP
För-undersökning
pågår som respons.
På denna djupt mäns
-kligt responderande
skrivelse!
;)
2023-08-04

  Cikoria Blå VIP
Vacker dröm. Fint förvaltad.
2023-08-04

  Gunwale VIP
För det första: föredömligt författat!
För övrigt är der förbaskat förvånande vad ”för” kan ha för förskräckligt många olika ställen att förekomma på!

2023-08-04

  Mats Edin VIP
Förbannat fina förhoppningar
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP