Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettdikt. Fick orden ORDEN VEK och SÅRAD av Cikoria Blå. Jag vidarebefordrar orden dansa tafatt och träffad till TrollTörnTrappan.


Ordens makt

 

Vi dansade en stund på jorden

lekte tafatt med orden

Jag blev upprymd och bedårad

Du veknade snabbt

träffad och sårad




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-08-04 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag drar på munnen :) Snyggt!
2023-08-09

    Lena Söderkvist VIP
Dupersonen här verkar inte ha fattat. Fiktiv, hoppas jag, men det finns sådana på riktigt. De går miste om mycket. En evighetsaktuell dikt.
2023-08-04

    ej medlem längre
En stor och mycket tänkvärd tanke formulerad i dessa få rader. Snyggt!
2023-08-04

  TrollTörnTrappan VIP
Just så olika kan vi uppleva ord..!
2023-08-04

  Cikoria Blå VIP
Det blev ett bra resultat!
2023-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om ordens makt.
2023-08-04

  KYREUS of Sweden
Ordens takt
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP