Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Satir för Keruber


Satir för Keruber

O I himmelska fröjder!

Ni vaktar porten till paradiset

Visa Väktare av heliga platser

Vi släpps inte in förrens vi gått bort

Om ens då senare i livet därefteråt?

Om vi blir förlåtna för det vi gjort?

Keruber! Jag frågar er svaret på några frågor;

Om det påstås att en människa är ett offer

I en kamp mellan två sidor

”Vad betyder det egentligen?”

”Hur många sidor består tillvaron av?”

”Består verkligen tillvaron av olika sidor?”

”Hur har det kunnat bli såhär?”

”Vad har man gjort för att det blivit såhär?”

”Varför har det glömts bort vad det innebär

Att vara mänsklig människa?”

”Vad är ett offer?” frågar jag er

”Vad händer med en människa när den dör?”

Keruber! Lämna gärna svar i kommentarsfältet

 

Taleptox Skrev

Den 20230804

<+>




Övriga genrer (Satir) av Taleptox VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-08-04 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP