Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leendet i Paris

Vandrandes på sprucken sten, jag möter dina ögon i natthimlens klara sken.

Ett leende vi ger, när två främlingar ser bortom det som delar och skiljer, till vad som förenar och binder.

En livets resa vi tillsammans gör, med glädje och sorg, en gemensam sång vi hör.

Så säg mig du främling i natten, vill du brista ut i sång, en livets resa vi tillsammans gör, vägen är lång.




Bunden vers (Rim) av M.a.r.t.i.n
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-06 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.a.r.t.i.n