Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva i nuet.


Midnatt

Daggen ligger tät i gryningens sken.

En spegelblank sjö, skräddaren står stadigt.

Silhuetten av fiskgjusens vita bringa avtecknar sig likt en skugga över vattenbrynet.

Vakna du livfulla, en ny dag väntar, en historia att skriva.

Så säg mig, när midnattstimman är slagen vad kommer det att stå?

Vakna du livfulla, en ny dag väntar. Så säg mig, vad väntar du på?




Fri vers av M.a.r.t.i.n
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-07-05 01:44



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket fint diktat. Bokmärkes.
2023-07-05
  > Nästa text
< Föregående

M.a.r.t.i.n