Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ta tillvara på lärdomar som ges när livet känns svårt.


Gåvan i stålbad

Tiden är kommen, vänd blicken inåt och lär.
Fler frågor än svar, en insiktens gåva jag bär.
För den trevande handen, en stadig famn jag lovar, för det galloperande hjärtat, ett stilla lugn att skåda.
Tiden är kommen, vänd blicken inåt och lär, för när tiden är gången, en lärdom du bär.




Bunden vers (Rim) av M.a.r.t.i.n
Läst 150 gånger
Publicerad 2023-01-01 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.a.r.t.i.n