Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat .. Bra att ha vid regnen befinnas där under då och då. Ett gott ting.


Under paraplyet

Med trygghet av paraplyet då och då i naturen
***
Agerar i mitt torgstånd på det som jag har levererat
i förut tidigare på skrifter. Arbeta, så kan
upplevas ibland som att i motlut uppför backen i skogen
på natur där avverkning som skett i kaos.

När regnen som i ett nu avlöser varandra, öser ut
som hällregn och i blixtrar i som av dunder
då minst bra med ett
stadigt grepp under paraplyets handstöd av ekrar.

Mera än vanligt behövs stadigt grepp då helst runt om;
Staven av paraplyet
**
..Mellan skurarna som likt i krigsspel ta in sig i lugnet..
Som mor sa: ”Den Gud bevarar är utan all fara”
Det är en trygghet att man fick med sig av den devisen i livets resväska.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-07 09:42



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Mycket humor i detta. Har man lovat så har man lovat, oavsett vad det blir för väder. En skön envishet gav en härlig dikt att läsa.
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP