Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det känns tomt i mitt hjärta


väskor

Så många människor reser från detta land
Det känns tomt i mitt hjärta
folk lämnar mig en efter en
jag stannade med mina sår
De lämnar denna region
Det finns inget kvar att göra
vad ska jag göra ?
Det var allt jag tänkte på
i framtiden
Om jag säljer några res väskor.




Fri vers av shallaw
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-07 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shallaw
shallaw