Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej Janne, bandage någon växt på såren med artemis annua.


Växten som förstör cancerceller på rekordtid.....

 Forskare försöker ständigt hitta ett botemedel mot cancer och det verkar som om de har hittat det. Det är en växt som finns i Sverige "Life Science", kan förstöra upp till 98% av cancercellerna på bara 16 timmar. Växten kallas malört (Artemisia annua) eller söt malört, och den förstör ensam upp till 28 % av cancercellerna, men, i kombination med järn förstör det dem nästan helt, och det utan att påverka friska celler. Artemisinin, en aktiv substans från denna växt, användes tidigare som ett botemedel mot malaria, noterar realitatea.net. Järn ansamlas i cancerceller, tack vare transferrinreceptorer som hjälper dem i celldelningsprocessen. Och normala celler har, även dessa receptorer, men cancerceller kan riktas mot en kombination av järn och artemisinin.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2023-08-07 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP